Länkar

 

Unga Aktiesparare

Unga Aktiesparare är ett fristående ungdomsförbund och en självklar plattform för unga personer som vill göra framgångsrika investeringar och berika sitt nätverk. Förbundet hjälper medlemmarna att nå sin fulla potential genom utbildningar, events, tidningar, rabatter och mycket mer. Här lär man sig hur finansmarknaden fungerar och får en erfarenhet för livet.

Jag är själv ordförande för Unga Aktiesparare Stockholm Nordväst och har suttit i styrelsen sedan 2008, dessförinnan i Aktiespararna, Boden. Detta har varit till ovärderlig hjälp under mina år som investerare och en fantastisk organisation där ungdomar med samma intresse och driv sammanstrålar för att lära sig av varandra. Detta är enligt mig den första och bästa investeringen du kan göra! vad väntar du på, ta första steget mot framgång - bli medlem i Unga Aktiesparare!

Unga Aktiesparare drivs av unga - för unga!

Aktiespararna

För dig med några år på nacken som växt ur kostymen för Unga Aktiesparare finns här Aktiespararna som inväntar ditt medlemskap. För att vara exakt så är det 29 år och därutöver som hänvisas till huvudorganisationen. Aktiespararna är världens största organisation för aktiesparare och går hand i hand med det utbredda aktieägandet som karaktäriserar Sverige. Detta är lite av en folksport och vad kan då passa bättre än ett medlemskap i den organisation som avser vara din röst på aktiemarknaden.

Aktiespararna agerar opinionsbildare, bevakar bolagen och berikar medlemmarna via utbildning, information och rådgivning. Detta är en självklar organisation för alla som är aktieintresserade - välkommen!

Analysguiden

Analysguiden drivs av Aktiespararnas tidning Aktiespararen. Webbplatsens huvudsakliga mål är att ge heltäckande information för investeringsbeslut i aktier.

Samtliga bolag finns på Analysguiden med information om bolaget, nyckeltal, nyckeltalssorterare, insynsaffärer, nyheter, pressmeddelanden med mera. I de fall banker eller andra institut gör analyser publiceras även dessa på Analysguiden. Som användare ska du känna att informationsinhämtningen är heltäckande som underlag för en eventuell investering.

Denna sida är en av de absolut bästa och fräschaste på nätet enligt mig, väl värd sin plats bland favoriterna!